Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångest .

Känner du min ångest ?
Känner du den som mej ?
Ser du inte demmonerna ?
Jagar dom inte dej ?
Gråter du samma tårar ?
skakar inte dim kropp ?
Sover du bra på nätterna ?
svävar du i dina drömmar opp ?
Varför får jag känna ?
Varför inte du ?
Varför händer detta mej ?
Varför hela tiden och varför just nu ?




Fri vers av Ångestbarn
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Panikångest är definitivt inte trevligt...(Har ingående erfarenheter av känslan, så jag vet...). Det känns ju som om hela världen bara rasar in...
2007-10-06

    HiFi
jobba på att bli av med den, det är en härlig känsla den dagen man tar kontrollen över ångesten.... ljuvligt härligt är det!!!!!!!!!!!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn