Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad

Vet du vad jag vill
sitta och titta på film
i soffan med dig




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-10-07 18:20



Bookmark and Share


  francis
Jag förstår mig vanligtvis inte på den här formen av texter, men den här fattar jag direkt. Jag kan förstå känslan, tror jag, nästan exakt. Den är bra.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson