Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara ..

Försöker fånga dagen ,
Försöker finna svar ,
har försökt så länge ,
I så många dar .
Jag har letat i min själ ,
Jag har letat i mitt hjärta ,
Jag har försökt så mycket ,
Försökt lämna min smärta ,
Men var jag än lämnar den så kommer den tillbaks ,
Jagar mej på natten ,
Genom varje dag ,
Snälla ångesten ,
Jag är ju så svag .
Låt mej vara ,
Jag orkar inte mer ,
Kan jag inte få sova ,
Bara en natt ,
Jag ber ..




Fri vers av Ångestbarn
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 23:45



Bookmark and Share


  Jinzan
Jättefin..
2006-12-23

  Anders P VIP
ett råd. ta bort de tre "jag" som finns i början av raderna strax innan diktens mitt, samt alla skiljetecken. det blir mera effektfullt om "Jag" kommer först efter "låt mig vara"
2006-10-08

  ---
jag gillar den!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn