Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsflickan

I skogen går en flicka ,
när imman är som tättast och morgonen nyss har grytt ,
hon försöker finna lycka ,
från all sin ångest som hon har flytt .

Hon letar i sitt hjärta ,
hon letar i sin skog ,
hon försöker finna honom ,
Han som en gång hennes lycka tog .

Och en dag hon honom finner ,
hon ser hans svaghet klart ,
han tar hennes hand ,
hennes lycka hon får tillbaka snart .

Tårarna dom rinner ,
kinden den blir våt ,
i hennes öra viskar han ömt förlåt .

Kom nu min älskade ,
kom nu min vän ,
Ni kommer vi finna lycka ,
jag har det på känn .

Här finns inga demmoner ,
här finns det bara ljus ,
hör du änglarna ,
hör du havets brus ?




Fri vers av Ångestbarn
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-10-08 11:27



Bookmark and Share


  ---
jag gillar den:)
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn