Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar

 

mm saknar

vill leka

mysa

gosa

 

svanskrok

ligga i hög och vila

värma 

busa

 

vill inte mera fängelse

 

vill fri

vara

mm

mycket

jag




Fri vers av Nova-Liv
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-10-10 10:04



Bookmark and Share


  hawkeye
En dikt där jag tokdelar din känsla i första stycket....och i mångt och mycket den övriga rexten också.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv