Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har mött mina hirarkier, sett mina mönster.


Mina Hirarkier

 

jag har haft mina hirarkier

vem är över och vem är under

vem är bra och vem är dålig

skifte mellan pedistal och förakt

 

varför?

 

som skydd, som trygghet som fasthet och som ram

 

jag ser det i mina mönster, jag ser det så tydligt nu

jag har gått i mina ramar och trott att jag har varit fri

falsk illusion, passande föreställning

 

och nu då

 

nu vill jag inte mer på det sättet

jag vill möta varje människa som unik som hel

fri att vara den den är och det den bär.

 

nya steg

 

ny öppning

 

 

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-10 10:24



Bookmark and Share


  aftermath
en mycket fin insikt du kommit till - väl uttryckt i ord.
2006-10-12

  Micael Axelsson
Så sant.
Man kan tro att man lever fri... och kanske var det så en gång, men sen obemärkt hamnar man där... inom ramarna.
Gång på gång får man vara redo att springa, hoppa, rusa ut, ut ur de där ramarna...

Väl formulerat håller hon sig till kärnan i sitt budskap.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv