Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till mig en dag när jag var vid min sons grav


Vid graven

Jag ligger här på knä, håller på att gräva i jorden och plantera.
Varit och köpt blommor och vill göra fint på din grav.
Visst känns det fel att det är det enda jag kan göra för dig numera.
Jag lever fortfarande, men undrar:
Var blev livet av?




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 728 gånger
Publicerad 2006-10-10 11:07



Bookmark and Share


  AjBi
Oerhörd smärta... det värsta som kan hända. Sänder en varm tanke till dig. Din son finns vid din sida. Kram
2007-04-01

  eatinginside
Sorgligt och vackert.
2006-10-16

  Annica_N
Jo. du kan göra mer. För det som du känner är inte fel.
Men svårast är att leva....

Känner igen så väl
"Jag lever fortfarande, men undrar:
Var blev livet av?"

*kram*
2006-10-11

    ej medlem längre
Hemsk känsla...vet inte hur man lever efter det
2006-10-10

    Cajsa
Stor kram till dig!
2006-10-10

  stella
Blåst på konfekten liksom...livet finns-men var? Stark närvaro i din text, det doftar mull.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson