Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyl och frys

samvetet smattrar mot fönsterbläcket
hon tappar jag

bor jag här

kräver uppmärksamhet
kväver uppmärksamhet
fryser längtan tömmer intet

varje gång jag vill dricka tar hon glaset

förkroppsligar människan
förkroppsligar människan
längtar varm

jag tappar hon fönsterbläcket
frysen står öppen




Fri vers av Maria Yvell
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-10-10 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Yvell
Maria Yvell