Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattkistor och drömmar


På kistors botten, har alla samlat drömmar
Men fattigdomen förlorade
då nyckeln inte var av silver eller guld

De fattigas kistor är fyllda av sten, de rikas med guld
Om stenarnas tyngd, blir till guldets vikt
får ändå innehållet olika värden

När döden läggs i drömmars skattkistor
och bärarna lagt dem i vilorum
Då dansar alla själar sin sista vals, i visionernas stora sal
och dörren dit saknar både lås och nyckel




Fri vers av Rosen VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-10 12:31



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Spec dom 2 sista styckena är så grymt bra, så...Klockrent!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP