Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville ju bara förvara det som fanns kvar.... låt jorden leva...


jorden


jorden

jag tog hela jorden,
jag tog den och stoppade in den i mig själv
jag ville förvara den
bevara den
försvara den

jag tog hela jorden,
jag tog det som var vårt, som var ditt och mitt
jag ville rädda den
skydda den
strida för den

men det var försent,
jorden gjorde mig sjuk
alla gifter fick mej att må illa
men jag försökte
jag gjorde något
försök du med.....

hellen-06




Övriga genrer av hellen
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen