Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ett sandslott


doften av ett minne

Jag kan känna doften av mannen jag älskar

Som minnet av en sommarvind i mitt hår

Hans lögn var en lockelse söt som sirap

Som sagan om prinsen och hans slott byggt av sand






Fri vers av hellen
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen