Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din fina dörrmatta


var det din matta....oj då!!!

Snubblade jag på din fina dörrmatta nu igen?
Ops, dumma mig!
Men jag trodde i min enfald att
du hade soppat rent
men i stället hade du visst bara fyllt
på den gamla skiten och
sparat den under mattan, igen
det var ju därför jag snubblade, din dumbom!




Fri vers av hellen
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-21 23:36



Bookmark and Share


  LassO
så du känner till våra svagheter, undrar hur det kan komma sej? ;=)
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen