Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som livet


som

Som handen som smeker
som ger värme och förstår
som vinden som blåser
och leker i mitt hår
Som doften som behagar
och gör dagen till vår
Som ängeln som skyddar
och visar vägen hem
som hjärtat som känner
och slår för dig och mig
som ögat som ser dej
och för mig till dig.





Fri vers av hellen
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen