Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumma blomma, du har felfelfel!


Blad för blad

Blad för blad
Rycker jag bort
På kärlekens blomma
Prästkragen
Älskar, älskar inte
Älskar, älskar inte
Och jag känner mig
Precis som den
Förbannade blomman
Felkonstruerad




Fri vers av Marianne Panther
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-10-10 15:29



Bookmark and Share


  ammie
Du skriver om en känsla som säkert många känner igen sig i ibland då man hamnat lite på kant med livet... jag gillar dikten skarpt, speciellt din slutkläm "Förbannade blomman Felkonstruerad", vilket härligt humoristiskt slut...
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Panther