Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Vi myseligosar

Tryggheten
&
Värmen
I din famn
Vi myseligosar
Tills solen går upp
Hur kan världen vara oförändrad?
Den borde slå ut i full blom
Som jag
Och vara ljuvligt vacker
Som du
Varför älskar inte alla
Såsom vi?




Fri vers av Marianne Panther
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-10-16 13:19



Bookmark and Share


  Annmargreta
Det är så fint det du nskriver.
Tänk om!!!!!!!!!!!!!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Panther