Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en förlorad kärlek, och ett krossat hjärta.


Karga rimfrostlandskap

En fånge i det karga rimfrostlandskap
Som är min kropp
Ett fängelse där du är det galler
Som håller mig kvar


Järnvägsskrot och hjärtbakelser
Vad betyder väl det för dig?
Ingenting, det vet jag ju
Jag föraktar dig för de löften du glömde
Och de minnen du svek


Intalar mig själv att det är din förlust
Och jag får medhåll av många
Det är lätt att leva på en lögn
När allt gör olidligt ont
Och någon sanning inte längre existerar




Fri vers av Marianne Panther
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-16 13:22



Bookmark and Share


  ammie
Känner igen känslan...

Bra skrivet, tycker mycket om "En fånge i det karga rimfrostlandskap" samt "Järnvägsskrot och hjärtbakelser"
2006-10-16

  Cinnika
Den gick rätt in i mig
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Panther