Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla är olika,men ändå så lika, så många ord det ändå finns om oss...


En linje, en kropp

En linje, en kropp


En linje, så ren och så fin
Kurvig, men ändå rak
Hårig men ändå så len
Formbar, tänjbar och så följsam

Böjbar, med stundom stel
Stor och ibland så liten
Vit, brun svart och röd
Kall och varm, het ibland

Lång, kort, bred och smal
Tung och lätt, olik, rätt och slätt
Din, min, hennes och hans
Ung, gammal, sliten eller orörd

En gåva, en vän, din egen
Vårdas, försummas, du väljer
Älskad, hatad och så ratad
Av dej, mej, han eller henne

En linje, allt i ett, en kropp
Från topp till tå, en kropp
Från början till slut,
den föds den dör
En linje en kropp




Övriga genrer av hellen
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen