Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klipper, klistrar, donar, passar, mäter, försöker, entusiasm, sorg, tårar av glädje, tårar av sorg.. Klipper, klistrar, mäter och försöker...


KronVikare.

Snurra mig runt, runt, runt!
En gång till, en gång till!


Inget kan kännas bättre, förvirring. Ljuva förvirring! Jag vet ingenting, och det känns så bra! Att glömma, hålla sig undan, sluta förverkliga. Låta andra förverkliga! Helt GRYMT är det! Att bara se på, låtsas vara oförstående!


Snurra mig runt, runt, RUNT!
En gång till, en gång till!


Folk kan fråga, fråga på ni bara! \"Vad är du hög på?\", \"Dude, ta det lugnt\", \"Har du funderat på passiv?\", \"Vad är du hög på?\", \"ska jag ringa någon?\", \"VAD ÄR DU HÖG PÅ?\"

Jag är hög på livet mina kära vänner! Jag har vikt så många kronor, ingen har passat! Men den här, DEN HÄR KRONAN ÄR PERFEKT!

Snurra mig runt, runt, runt!
En gång till, en gång till!

Jag är hög på något vissa inte förstår, andra förundrar, en del blir rädda, andra känner ett sug. Och jag kan inte avgöra någonting. Jag är en kung utan lösning, en kung utan förklaring, en kung utan plan.

Jag har ingen plan, men du har. Så varför ska jag göra en när du har en?

Snurra mig runt, runt, runt!
En gång till, en gång till!

Kronan är klar, livet är högt, du får följa med om du vill!
Och här är förvirring det vackraste jag sett, livet det mest omöjliga jag känt och kärlek, kärlek är något som jag bara rört med ett finger, eller två.

Men varför vara rädd, när du har en plan! Jag hänger på, du förklarar vägen! Gör jag fel? Låt gå, du kommer förklara om det blir så..

Snurra mig runt, runt, RUNT!
En gång till, EN GÅNG TILL!




Fri vers av Isabell Klintenberg
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-10-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabell Klintenberg
Isabell Klintenberg