Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävda gropar


Gropar av sand
och
gropar med sten

Gropar av aska
efter
brända ben

Kroppar av pöbeln
intjärade i fjäderskrud
lagda i lera och grus

Fördjupning av fråga
planlösning ger svar
virvarr av känslor
platt fall i tusental

Underjordiska gångar
igenfyllda i skymmningens dal
efter människors förfall




Fri vers av Rosen VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-11 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP