Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Bim


Kan - Ser


Planterar en tanke
vattnar med min själ
belyser med hjärtat
ser dig blomma

i varje ord
som kommer
att hänga kvar
länge

För du kan få oss att se




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-10-12 00:21



Bookmark and Share


    Bim
..jag bugar och ler.Tack för så fin tanke.Hälsn.Bim
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris