Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

Kristallskålen

faller mot golvet

låt den falla

Ett ögonblick

tidigare

var den hel





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-10-12 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP