Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer ihåg - och jag vill igen

 

när jag var liten

vad roligt det var att leka i löven

gula och bruna som papper som flyger

hoppa - sparka - kasta - och rulla

det vill jag göra igen

 

NU 

 

hoppas det blir en torr höst




Fri vers av Nova-Liv
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-10-12 10:58



Bookmark and Share


  hawkeye
Jag har den förmånen att göra så ibland i mitt arbete med barn ;)
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv