Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt dem få leva, de är ju så sköna

 

en maskros, så gul som solen
en ros så röd som min kärlek

en kvist så full av dansande löv
en gren så stark som min längtan

en sjö så glittrande likt diamanter
ett hav så djupt so min tro

en fjäril så vacker som en dag
en snigel på väg, precis som jag

haren skuttar runt i det gröna

låt dem få leva, de är ju så sköna

 






 




Övriga genrer av hellen
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-12-07 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen