Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm denna hör nog ihop med den förra på något vis...


Hoka Hey

Mod

förutsätter

rädsla

Först

när dimman lättar

vet vi




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-10-13 05:52



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
absolut. det är fel att tro att den modige inte är rädd.

"Först
när dimman lättar
vet vi"

det känns bra att läsa de orden. tack för att du påminner mig.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP