Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavar

Dom säger:det finns inga slavar längre

Det är inte sant, ännu finns det många

Jag var själv en av dom

Drogerna piskade mig

på ryggen

Men idag är jag fri

Om imorgon vet jag inget

Han lovade oss frihet

Det är dit jag strävar




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-10-13 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP