Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåst

jag vet inte varför jag skriver, men längtan bär mig mot det blå
som ett löv om hösten virvlar jag i blåsten mitt i det blå..
det blå, himmelen den sköna...
kanske dag ska känna luften under mina vingar
och inte längre bara vara lövet som blåser i vinden
utan ockå duvan som flyger över trädtopparna.




Fri vers av tessilago
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-10-13 21:36



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Du skriver så, så, så?!, ja, hur ska jag säga....äkta??
Du är unik

Kram
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago