Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fristående sammanhang i en enskild gemenskap


Epistemologiska tankar


Ställ ett glas på bordet
fråga mig vad det är
och jag kommer att svara
ett glas på bordet

Ta bort glaset från bordet
fråga mig vad det är
och jag kommer att svara
minnet av ett glas på bordet

Rulla ut ett toapapper över bordskanten
som barn knycklade jag ihop det
som var mellan bordet och golvet
tittade på det där det föll över kanten

Petade på det och sa \"Aj, varm mjölk\".

Försöker hitta
tillbaka
genom att utmana mig själv
dagligen.

Se mellanrummen
hur de bygger formen
som jag annars inte ser
utan bara tror mig minnas

Byter
takt
mitt i, bara för att kunna
höra

Testar mina kunskaper, så ofta jag kan
hoppas att de inte skall hålla
så att jag kan fortsätta lära mig

Skall börja min nästa
jobbansökan med:
Jag kan ingenting
Lär mig nytt varje dag




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris