Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är klockan?


Jag räknar inte längre
mitt liv
i minuter, dagar
och sekunder


utan i ögonblick


med dig




Fri vers av Brandy
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-10-14 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brandy

Mina favoriter
Av mitt hjärta kommen