Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid hos dig


mjukaste av kyssar

över din kropp
väckta av din själ


min längtan
vid din hals


din doft
i min hand


mitt bröst
rodnat


du
sticks




Fri vers av Brandy
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-11 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brandy

Mina favoriter
Av mitt hjärta kommen