Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när känslorna kastar en upp i luften...wiiiiiiiiie...


Fader Jord




det svindlar
hisnade jag


det är bara för att du sitter på mina axlar
svarade du


och då blev allt klart


du är min grund
mot vilken jag faller
när jag tappar taget


Du är min


fader jord




Fri vers av Brandy
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-10-17 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brandy

Mina favoriter
Av mitt hjärta kommen