Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skrämmer dig när någon verkligen lyssnar på vad du säger...


Utan att tänka

Mina ord vänder och vrider på sig
Lever och andas - älskar med tanken
är inte rädd från att bli intima
med dina ord då de vänder dem



Men du blir rädd

för du har bara

använt och utnyttjat

dem, utan att tänka




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-10-15 01:08



Bookmark and Share


  TiVa
Ja, tänk om folk tänkte på vilka ord de använder och vilken innebörd de faktiskt har för de som lyssnar...
2006-10-15

    Brandy
Ordvändaren, tankemästaren, meningsbildaren är inte alltid lätt att diskutera med...
Tycker om upplägget av dikten, den första delen som en slags förklaring, och det kursiva som en filosofisk tanke.
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris