Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelbilden

Hon stirrade på sitt ansikte
i den krackelerade spegeln
sakta förde hon handen mot kinden
bit för bit lossnade
och föll till marken
herregud inte nu
tänkte hon
satte på lite läppstift
kammade sig hastigt
rusade mot dörren
telefonen ringde
jo tack mamma-
allt är bra!
Det här är ju mitt val
mumlade hon
för sig själv
när hon smet iväg





Övriga genrer av aniara
Läst 446 gånger
Publicerad 2004-11-30 15:01



Bookmark and Share


    eleonora
naturlig på ngt vis.
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara