Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


061015

öhman park i sista raden hängde jag inte med
visslar stökar ålderdomen stökar öhman park
eggar associationer inuti går in i sopornas spår
harklar musik skjortor höst i sista raden tappar
bort en bok just det där koldioxiden just det
där visslar stökar ålderdomens telefon i sista raden
stänger dörren i sista raden associerar inuti sista raden
stänger snor inuti ljudliga röster i sista raden hängde jag inte med
stökar stänger dörren klockorna
slår inuti skor inuti stad i sista raden hängde
jag inte med hon går in i köket i sista raden
och diskar i sista raden




Fri vers av KarlEklund
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-15 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarlEklund