Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


dikt

vi kan väl skriva en dikt om ingenting och normala män
som inte vill du fortsätta nej background
vill du fortsätta nej background




Fri vers av KarlEklund
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-11-18 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarlEklund