Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klockorna


litterärt skapande

friden connect
fem fyra mansgrupp
kopierar pennor
stad stad stad
alternativt ljud




Fri vers av KarlEklund
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-10-15 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarlEklund