Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag står inför en utmaning  - jag är rädd men jag tänker inte ge upp
nu är det dax att ta ett nytt steg - mer av mig - mindre mönser och fasader.



vem är jag i labyrinten av mönster

 

 

falska skeva livsmönster och styrningar

jag har inte sett - velat se - vågat se - fått se

det är läskigt och jag är rädd men jag tänker inte backa

inte ge upp

 

belysa - beröra och bemöta

det i mig som är fult och förbjudet

det jag inte velat se eller erkänna för mig själv

saker flyter upp till ytan och blir synliga

visar sig i virrvarret av försvar och förbud

 

deljagen skriker och marcherar i mitt huvud - håll dig på plats och sitt still

don´t rock the boat

 

jag tänker inte låta dom vinna inte låta dom styra

 

jag tänker hitta hem

hitta hem till mig

i mig

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv