Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådare

Ta med mig i dina tankar
Som jag kan läsa
När jag blundar
Ta med mig på dina resor
Som du upplever
När du blundar
Ta med mig varje dag
När jag börjar läsa
Som du lever




Fri vers av Flaxorca
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-10-16 09:49



Bookmark and Share


  prinscess VIP
bra och fin text
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Flaxorca