Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvel

Skrivaren skriver ut mina tankar
På gråvita sidor av min förflutna
Som slutar sig och försvinner
I dimman av allt som har varit

Skrivaren skriver ut mina känslor
På helvita sidor av min framtid
Som öppnar sig och visar
Bakom dimman det som blir möjligt

Skrivaren skriver ut mina ord
Och ger ordning och sammanhang
Som mina tankar och känslor
Behöver när jag försöker fånga de




Fri vers av Flaxorca
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-11-01 16:12



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbar :)
/ C *
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Flaxorca