Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Som guldfärgade löv
Svävar mina tankar
Ner till marken
Som är täckt
Av din mjukhet

Som orörda flingor
Fångar du mina känslor
Mellan dina fingrar
Som sprider sig
I skymingen

Mina ögon blinkar
I det varma ljuset
Som sprider sig
Genom mina tankar
Och tinar mina känslor




Fri vers av Flaxorca
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-10-26 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flaxorca