Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror inte jag att jag är jag, utan att någon annan är jag...


Tysta andetag av dagen...


Någon sa att dagen var stressig
Men när jag mötte dagen så satt den
lojt tillbaka lutad och fiskade
intryck och möjligheter

Medans någon sprang förbi




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 999 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-16 14:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En text, i få ord, som man kan tolka på olika sätt, men den säger mycket ...
2013-01-14

  Blåbäret
rubrik som fångade mig direkt, och innehållet fortsatte...detta är en sanning! så bra!!!
2009-02-25

  H. Karla
Underbart tankeväckande liten observation. Sparar för att läsa vid senare tillfälle.

Någon sa om stress: Hur kan alla ha så ont om tid? Det kommer ju ny hela tiden.
2008-11-29

  Christian_H
Den här var verkligen fantastisk. Bra uppbyggd, kort och konsist.
Gillar flytet och harmonin.
2006-10-16

  Mareld
Om man kunde packetera ditt lugn och dina reflektioner, skulle man kunna sälja de riktigt dyrt. Finns du på tub?
2006-10-16

  Jorska
Underbart bra! Innovativitet när den är som bäst.
2006-10-16

  prinscess VIP
den här var bra skriven
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris