Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(när man gör saker man inte borde göra)


jag kan inte minnas...

jag kan inte minnas
att jag bjöd in dig

ändå sitter du där

Herr Ågren




Övriga genrer av pojjo
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-10-16 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo