Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andesvansar

Jag är ledsen att jag sårar era själar, var tog alla vägen?
Det händer att jag gråter.

Tider då det bara är du, nu är det bara du. Evigt påmind om den eviga sökan att ditt lag består av en. Sökandet efter en själ som går andesvans med din. Låt er inte luras, det handlar inte om kärlek, oj så mycket mer.

Det finns en själ som sitter i ditt ombytliga varma hjärterum och så många fler som har en tendens till att tränga sig på.

Jag är ledsen. Vad är frågan? Den som ger mig svar , den som hjälper. Vad hände?

Älskare,vän, älskade vän. Hjärtat bultar i panik? Av kärlek? Av ensamhet.
Många finns kring dig. Du finns i dig, som så många fler.
En sårad människa, en hjälpande, läkande människa. Två fulla med kärlek, kärleksfulla, dem gick hand i hand, möttes våra själar?




Fri vers av skirpo
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-10-16 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skirpo

Senast publicerade
\'
Andesvansar
Vi
* Se alla