Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är trött

det finns så mycket som gör mej trött
inte bara natten och dess mörker
inte bara dygnets timmar när de blir allt fler

det är människor som gör mej trött
trött när de sätter sig över en
bara för att man är yngre
bara för att man levt lite mindre

jag är trött på alla orättvisor
varför kan vi inte acceptera varandra

det värsta är att jag är likadan,
likadan på att döma

och varje gång jag gör det
blir jag påmind om mina egna brister

är det inte fint hur vi människor fungerar?
egentligen....

jag är trött.





Övriga genrer av asiL
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-10-16 23:01



Bookmark and Share


  Klara_
Ja visst kan man bli trött på allt ibland...
Fint skrivet!
2006-10-17

    ettolrahC
Där satt den!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL