Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kyss

en kyss så varm
undersökande

en kyss så mjuk
upphetsande

en retfull lek
ger en kittlande mage
och en ökande puls

tillsammans är vi två,
byter något som är kärt
för oss båda

en erfarenhet
en ny kärlek?

kanske en fråga,
får jag kyssa dej igen?

gärna, lite hårdare
och lite längre

kanske detta är en början på något nytt
eller något vi behövde för stunden

kyss mej gärna igen
och igen
och för alltid




Övriga genrer av asiL
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-10-16 23:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja slutet är verkligen klockrent
2006-11-09

  p3arlan
Jag älskar slutet.
"kyss mej gärna igen
och igen
och för alltid"
Go Lisa :)
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL