Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

det är ganska lustigt,
hur många som kommer och går
men hur dessa river upp enorma sår.

jag har inte alltid haft det lätt
många vuxna betedde sig illa
våra bråk var inte stilla

jag önskar att jag mindes goda stunder
men när jag tänker tillbaka
var de flesta ganska elaka

själv har man varit långt ifrån snäll
men jag var bara en liten flicka
som ville ha något att framåt blicka

bara en vän som med mej ville skratta
om någon ändå kunde fatta!

det blev bättre med tiden
men alla gamla sår i mej finns
om någon ändå mej minns

jag är inte så ledsen
som ni nu nog tror
men ibland i mej sorger bor

alla har rätt att vara ledsen
var rädd om dina nära och kära nu
om du vill ha dem hos dej ännu







Fri vers av asiL
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-10-17 23:21



Bookmark and Share


    ettolrahC
Jag tycker att dina rim är enkla, sköra och de passar bra in i din värld av ordval. Bra asiL. ssuP från ettolrahC
2006-10-17

  p3arlan
Precis, alla, ALLA, har rätt att få vara ledsen. Bra skrivet!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL