Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland finns det personer som verkligen stör ens eget välbefinnande. detta är den tjejen.


en snygg tjej

jag känner en tjej
hon säger knappt hej

hon är, som alla säger, snygg
men jag tycker att hon är ganska stygg

hon är faktiskt bra på nästan allt
men ser på många andra väldigt kallt

jag önskar hon på andra kunde se
och kanske ärligt le

varför kan vi inte bara hålla sams
och tillsammans skratta oss i dans

men för oss är fallet så
att det inte står på
förrän vi bråkar
och andra vi tråkar

det finns nog inget mer sätt för oss
än att blunda för det vi redan har sett

när skolan är slut
ja då håller jag min trut

då kanske allting är glömt
något du möjligtvis drömt?






Fri vers av asiL
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-10-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asiL
asiL