Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

I närheten av mig själv
finner jag det innersta lugnet




Övriga genrer av ospray
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-12-01 09:10



Bookmark and Share


  Sara Boström
blir avundsjuk! För mig är det ofta precis tvärtom...
2004-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray