Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfiske

Ibland känns livet
som ett utfiskat vatten
man söker och försöker
men får ingenting annat
än bottennapp




Övriga genrer av ospray
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-12-01 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray