Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Att vänta
är en tålamodskrävande process




Övriga genrer av ospray
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-12-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray