Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då alltet bara blev


Då när jag stod där
på kullens mossprydda kant
kunde jag inget ana
och inget var relevant

hjärtat mitt det sjöng
en melodi i dur
då vägen sakta delade sig
som ett litet hjärta i bur

jag hade ingen aning
vilken väg jag skulle ta
då plötsligt jag såg dig
som lyste upp min dag

du nynnade den sång
som mitt hjärta just skrev
så jag dansade i din riktning
och alltet bara blev




Fri vers av Tessan84
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-10-17 23:45



Bookmark and Share


    rosentagg
den va bra ^^
2006-10-18

  Tessan84
hahaha kan du gott ha din lilla slyna ;););) :P
2006-10-18

  Smultris
Det spelar ingen roll hur många gånger jag läser denna, för varje gång får jag ordet "kullen" till ett helt annat ord...:P

Du har fått mig skadad...

Negerbollsluder...;););););)
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes